Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu

Fenerbahce Den Iptal Edilen Gol Icin Tepki Bu Kacinci Yeter Futbol
Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu. Ancak var'dan gelen uyarının ardından ofsayt kararı çıktı. Dev derbi öncesi iki takımın ofsayt istatistiklerini inceledik, ortaya ilgi çekici bir tablo çıktı! Dakikada penaltı beklediği pozisyonda var uyarısıyla geçen iki haftada olduğu gibi fenerbahçe derbisinde de galatasaray'ın başında yardımcı antrenör levent şahin yer aldı. Ofsayt pozisyonu yüzde 100 goldü.

18'de sarı kartı olan luyindama'nın sosa'ya yaptığı faülde 2. 36′ galatasaray'da feghouli ceza alanında buluştuğu topu sert ve düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi ancak pozisyon öncesinde ofsayt bayrağı kalktı. Galatasaray fenerbahçe derbisi özel yayın, tartışmalı pozisyonlar, takımların son durumu serdar ali çeliker onur tuğrul uğur. Futbol otoriteleri de bu pozisyonu 'takım oyunu' programında değerlendirdi. Dakikasında maçın hakemi mete kalkavan kritik bir karara imza attı. Spor toto süper lig'in 26. 35'te g.saray'ın feghouli ile bulduğu gole ofsayt bayrağı kaltı. Fernandao'nun golü ofsayt gerekçesiyle sayılmazken, galatasaray'ın maicon ile kullandığı serbest vuruş direkten döndü.

Erman Toroglu Ndan Fenerbahce Nin Ofsayt Pozisyonu Degerlendirmesi Inandirici Gelmiyor Videosun
Erman Toroglu Ndan Fenerbahce Nin Ofsayt Pozisyonu Degerlendirmesi Inandirici Gelmiyor Videosun from iaftm.tmgrup.com.tr
Haftasında fenerbahçe ile galatasaray, kadıköy ülker stadı'nda karşı karşıya geldi. Beyaz futbol 449.994 views17 hours ago. Galatasaray adası'yla ilgili davada flaş gelişme. Yayıncı kuruluşun tekrar gösterdiği pozisyonun ofsayt olmadığı ortaya çıktı. Ceza sahası dışında topla buluşan gomis, sağ kanatta feghouli ile topu buluşturmak istedi ancak feghouli, ofsayt pozisyonundaydı. 36′ galatasaray'da feghouli ceza alanında buluştuğu topu sert ve düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi ancak pozisyon öncesinde ofsayt bayrağı kalktı. Iptal edilen, gerek spor yorumcuları gerek kulübümüz gerekse taraftarlarımızca nasıl ofsayt olduğuna dair kesinlikle net bir karar verilemeyen gol pozisyonumuz bir gerçeği açıkça gözler önüne sermiştir. Haftasında oynanan, fenerbahçe galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Spor toto süper lig'in 26. Bize karşı bu çizgiler farklı oluyor, bunu sormak lazım diye konuştu.

Fenerbahçe ile galatasaray arasında oynanan karşılaşmaya, 36.

Galatasaray fenerbahçe derbi maçının dakika dakika özeti. Fenerbahçe galatasaray derbi maçında tartışmalı bir çok pozisyon iki takım lehine ve aleyhine oldu, fakat ofsayt olmadığı açıkça. Ceza sahası dışında topla buluşan gomis, sağ kanatta feghouli ile topu buluşturmak istedi ancak feghouli, ofsayt pozisyonundaydı. Çakır'ın gol olarak değerlendirdiği pozisyon, daha sonra var'da incelendi ve ofsayt gerekçesiyle iptal edildi, 90 dakika sonrası fenerbahçe'den flaş bir paylaşım geldi. Hakem cüneyt çakır golü iptal ederken var çizgisi kafaları karıştırdı. Oldukça tempolu geçen derbinin 41. Dakikada ozan tufan ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle var tarafından iptal edildi. Yayıncı kuruluşun tekrar gösterdiği pozisyonun ofsayt olmadığı ortaya çıktı. Podolski attı ancak hakem ofsayt dedi. Dakikada falcao ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Hafta erteleme maçında galatasaray sahasında fenerbahçe'yi konuk etti.

Fernandao'nun golü ofsayt gerekçesiyle sayılmazken, galatasaray'ın maicon ile kullandığı serbest vuruş direkten döndü. Galatasaray fenerbahçe derbi maçının dakika dakika özeti. Dakikasında çok konuşulan pozisyon yaşandı. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile tepki gösterdi. Galatasaray çok ciddi bir pozisyon yakaladı! Fenerbahçe teknik direktörü erol bulut, maç sonunda ofsayt pozisyonuyla ilgili konuştu. Spor toto süper lig'in 26. Oldukça tempolu geçen derbinin 41. Fenerbahçe'nin attığı gol ofsaytken, burak'ın pozisyonu penaltıyken böyle bir açıklama ilginç. Podolski attı ancak hakem ofsayt dedi.

Fenerbahce Galatasaray Mac Sonucu 0 1
Fenerbahce Galatasaray Mac Sonucu 0 1 from www.abcgundem.com
Fenerbahçe galatasaray derbisinde sarı kırmızlı takımı kızdıran bir posizyon yaşandı. 18'de sarı kartı olan luyindama'nın sosa'ya yaptığı faülde 2. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile tepki gösterdi. Topa yükselen ozan tufan'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluşmuş ancak var incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle gol iptal edilmişti. Pozisyonun ofsayt olmadığını düşünen galatasaray taraftarları sosyal medyadan mücadelenin hakemi mete kalkavan'a büyük tepki gösterdi. Fenerbahçe'nin attığı gol ofsaytken, burak'ın pozisyonu penaltıyken böyle bir açıklama ilginç. Fenerbahçe ile galatasaray arasında oynanan derbi maçta gol sesi çıkmadı. Iptal edilen, gerek spor yorumcuları gerek kulübümüz gerekse taraftarlarımızca nasıl ofsayt olduğuna dair kesinlikle net bir karar verilemeyen gol pozisyonumuz bir gerçeği açıkça gözler önüne sermiştir. 35'te g.saray'ın feghouli ile bulduğu gole ofsayt bayrağı kaltı. İki takımın da önemli pozisyonlar bulduğu maç beraberlikle sonuçlandı. Muzurbeyi 20.016 views18 hours ago.

Galatasaray fenerbahçe derbi maçının dakika dakika özeti.

Fenerbahçe'nin sayılmayan golünde ofsayt kararı doğru mu? 6′ maçın ilk net pozisyonu! Fatih terim de maç sonu yeni aldıkları oyuncuların performansıyla ilgili çok mutlu olduklarını dile getirdi. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile tepki gösterdi. Beyaz futbol 449.994 views17 hours ago. Fenerbahçe galatasaray derbisinde sarı kırmızlı takımı kızdıran bir posizyon yaşandı. Hakem cüneyt çakır'ın gol olarak değerlendirdiği pozisyon, daha sonra var'da incelendi ve ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Spor toto süper lig'in 9. Spor toto süper lig'in 26. Fenerbahçe'nin attığı gol ofsaytken, burak'ın pozisyonu penaltıyken böyle bir açıklama ilginç. Fernandao'nun golü ofsayt gerekçesiyle sayılmazken, galatasaray'ın maicon ile kullandığı serbest vuruş direkten döndü. Yayıncı kuruluşun tekrar gösterdiği pozisyonun ofsayt olmadığı ortaya çıktı. Galatasaray fenerbahçe derbi maçının dakika dakika özeti.

Fenerbahçe'de şoke eden pelkas gerçeği. Haftasında fenerbahçe ile galatasaray, kadıköy ülker stadı'nda karşı karşıya geldi. Galatasaray çok ciddi bir pozisyon yakaladı! Spor toto süper lig 26. Fenerbahçe galatasaray derbi maçında tartışmalı bir çok pozisyon iki takım lehine ve aleyhine oldu, fakat ofsayt olmadığı açıkça.

Son Dakika Fenerbahce Galatasaray Derbisi Yorumlari Kim Ne Dedi Spor Haberleri Futbol Haberleri
Son Dakika Fenerbahce Galatasaray Derbisi Yorumlari Kim Ne Dedi Spor Haberleri Futbol Haberleri from im.haberturk.com
Fenerbahçe teknik direktörü erol bulut, maç sonunda ofsayt pozisyonuyla ilgili konuştu. Muzurbeyi 20.016 views18 hours ago. Spor toto süper lig'in 26. Fenerbahçe ile galatasaray arasında oynanan derbi maçta gol sesi çıkmadı. Fenerbahçe ile galatasaray arasındaki dev derbi nefesleri kesti ancak gol sesi çıkmadı! Dakikada falcao ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. 18'de sarı kartı olan luyindama'nın sosa'ya yaptığı faülde 2. Galatasaray çok ciddi bir pozisyon yakaladı! Dakikada penaltı beklediği pozisyonda var uyarısıyla geçen iki haftada olduğu gibi fenerbahçe derbisinde de galatasaray'ın başında yardımcı antrenör levent şahin yer aldı. Heyecanı yüksek derbide iki takım da yakaladığı fırsatları fenerbahçe taraftarlarını ayağa kaldıran vuruş öncesi ofsayt pozisyonunda bulunan fernandao'nun golü, geçerlilik kazanmadı.

Podolski attı ancak hakem ofsayt dedi.

Galatasaray fenerbahçe derbi maçının dakika dakika özeti. Dakikada falcao ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Çakır'ın gol olarak değerlendirdiği pozisyon, daha sonra var'da incelendi ve ofsayt gerekçesiyle iptal edildi, 90 dakika sonrası fenerbahçe'den flaş bir paylaşım geldi. Heyecanı yüksek derbide iki takım da yakaladığı fırsatları fenerbahçe taraftarlarını ayağa kaldıran vuruş öncesi ofsayt pozisyonunda bulunan fernandao'nun golü, geçerlilik kazanmadı. Fatih terim de maç sonu yeni aldıkları oyuncuların performansıyla ilgili çok mutlu olduklarını dile getirdi. 36′ galatasaray'da feghouli ceza alanında buluştuğu topu sert ve düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi ancak pozisyon öncesinde ofsayt bayrağı kalktı. Fenerbahçe ile galatasaray arasında oynanan derbi maçta gol sesi çıkmadı. Pozisyonun ofsayt olmadığını düşünen galatasaray taraftarları sosyal medyadan mücadelenin hakemi mete kalkavan'a büyük tepki gösterdi. Futbol otoriteleri de bu pozisyonu 'takım oyunu' programında değerlendirdi. İncelemeye giden 3 penaltı kararı da iptal edilen cüneyt çakır, penaltı kararı vermediği 8 pozisyonda var tarafından monitöre davet edildi. Podolski attı ancak hakem ofsayt dedi. 6 şubat cumartesi günü saat 19.00'da başlayan fenerbahçe galatasaray derbisinde ozan tufan'ın golu ofsayt olarak sayıldı. Spor toto süper lig'in 9. Topa yükselen ozan tufan'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluşmuş ancak var incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle gol iptal edilmişti. Dev derbi öncesi iki takımın ofsayt istatistiklerini inceledik, ortaya ilgi çekici bir tablo çıktı!

Spor toto süper lig'in 26 galatasaray fenerbahçe ofsayt pozisyonu. Ceza sahası dışında topla buluşan gomis, sağ kanatta feghouli ile topu buluşturmak istedi ancak feghouli, ofsayt pozisyonundaydı.
Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu . Fenerbahce Den Var Aciklamasi Goal Com Source: images.daznservices.com

Spor toto süper lig'in 9.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu - Mukemmel Bir Cizgi Fenerbahce Alanyaspor Macindaki Ofsayt Pozisyonu Icin Ne Dediler Futbol Spor Haberleri Source: i.pstimaj.com

35'te g.saray'ın feghouli ile bulduğu gole ofsayt bayrağı kaltı.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu : Fenerbahce Galatasaray Derbi Macinda Gol Neden Verilmedi Ofsayt Pozisyonunda Neler Oldu Youtube Source: i.ytimg.com

İncelemeye giden 3 penaltı kararı da iptal edilen cüneyt çakır, penaltı kararı vermediği 8 pozisyonda var tarafından monitöre davet edildi.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu . 1 1 Ozan Tufan Attigi Gol Ozan Tufan Ofsayt Youtube Source: i.ytimg.com

6 şubat cumartesi günü saat 19.00'da başlayan fenerbahçe galatasaray derbisinde ozan tufan'ın golu ofsayt olarak sayıldı.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu . Ahmet Cakar Fenerbahce Galatasaray Derbisini Degerlendirdi Iptal Edilen Gol Fotomac Source: iaftm.tmgrup.com.tr

Ancak var'dan gelen uyarının ardından ofsayt kararı çıktı.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu : Fenerbahce Sk On Twitter Bu Kacinci Yeter Goz Var Izan Var Ofsayt Yok Source: pbs.twimg.com

Iptal edilen, gerek spor yorumcuları gerek kulübümüz gerekse taraftarlarımızca nasıl ofsayt olduğuna dair kesinlikle net bir karar verilemeyen gol pozisyonumuz bir gerçeği açıkça gözler önüne sermiştir.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu - Fenerbahce 0 1 Galatasaray Source: i.haberglobal.com.tr

Ancak var'dan gelen uyarının ardından ofsayt kararı çıktı.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu . Fenerbahce Galatasaray Maci Sonrasi Erol Bulut Tan Var Aciklamasi Son Dakika Spor Haberleri Source: iasbh.tmgrup.com.tr

Bu sakatlıktan yeni çıkmış bir oyuncunun moralini ciddi derecede bozar.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu . Fenerbahce Galatasaray Maci Ozeti 2 0 Son Dakika Haberleri Source: trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr

Eğer hakem serdara kırmızı verip penaltı noktasını gösterseydi, ofsayt pozisyonu bugün hiç konuşulmazdı.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu - Fenerbahce 0 1 Galatasaray Macin Ozeti Ve Golleri Source: i4.hurimg.com

Ofsayt pozisyonu yüzde 100 goldü.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu . Galatasaray Atti Ofsayt Bayragi Kalkti Source: www.sporx.com

Oldukça tempolu geçen derbinin 41.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu - Fenerbahce Nin Golunde Van Persie Ofsayt Source: im.haberturk.com

Spor toto süper lig 26.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu - Son Dakika Bu Pozisyon Derbiye Damga Vurdu Fenerbahce Galatasaray Macinin 75 Dakikasinda Fenerbahce Spor Haberleri Source: i2.milimaj.com

Topa yükselen ozan tufan'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluşmuş ancak var incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle gol iptal edilmişti.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu : Fenerbahce Galatasaray Derbisinde Ozan Tufan In Golu Var Dan Dondu Source: img3.aksam.com.tr

Dakikada penaltı beklediği pozisyonda var uyarısıyla geçen iki haftada olduğu gibi fenerbahçe derbisinde de galatasaray'ın başında yardımcı antrenör levent şahin yer aldı.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu - Fenerbahce Nin Itiraz Ettigi Ofsayt Pozisyonu Maca Damga Vurdu Source: imgrosetta.mynet-dotcomdottr.gateway.web.tr

Derbide 3 pozisyon çok konuşludu.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu : Derbinin Ofsayt Matematigi Cozuldu Fenerbahce Ile Galatasaray Arasindaki Son Dakika Spor Source: foto.sondakika.com

Dakikada falcao ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu : Galatasaray Kadikoy De Fenerbahce Yi Yendi Ve Lider Oldu Yeni Meram Source: www.yenimeram.com.tr

Bu sakatlıktan yeni çıkmış bir oyuncunun moralini ciddi derecede bozar.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu : Bu Skor Bize Yakismadi Futbol Source: www.superfb.com

Dakikada penaltı beklediği pozisyonda var uyarısıyla geçen iki haftada olduğu gibi fenerbahçe derbisinde de galatasaray'ın başında yardımcı antrenör levent şahin yer aldı.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu : Fenerbahce Den Derbi Sonrasi Ofsayt Kararina Tepki Ozan In Iptal Edilen Golu Spor Haberi Source: i4.hurimg.com

Galatasaray çok ciddi bir pozisyon yakaladı!

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu . Kendine Muzisyen Galatasaray Fenerbahce Derbisi Ofsayt Pozisyonu Hakkinda Konusuyor Youtube Source: i.ytimg.com

Beyaz futbol 449.994 views17 hours ago.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu . Galatasaray Fenerbahce 0 0 Source: i.haberglobal.com.tr

Fenerbahçe teknik direktörü erol bulut, maç sonunda ofsayt pozisyonuyla ilgili konuştu.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu - Fernandao Nun Attigi Gol Ofsayt Mi Besiktas Fenerbahce Derbisinde Gundeme Oturan Ofsayt Pozisyonu Source: im.haberturk.com

İncelemeye giden 3 penaltı kararı da iptal edilen cüneyt çakır, penaltı kararı vermediği 8 pozisyonda var tarafından monitöre davet edildi.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu . Son Dakika Spor Haberi Fenerbahce Denizlispor Macinda Irfan Can Kahveci Nin Golu Var A Takildi Iste O Pozisyon Aspor Source: iaaspr.tmgrup.com.tr

Fenerbahçe ile galatasaray arasında oynanan karşılaşmaya, 36.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu . Fenerbahce Macinda Tartisma Yaratan Ofsayt Karari Dailymotion Video Source: s2.dmcdn.net

Dev derbi öncesi iki takımın ofsayt istatistiklerini inceledik, ortaya ilgi çekici bir tablo çıktı!

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu - Son Dakika Iste Galatasaray In Fenerbahce Macinda Iptal Edilen Golu Son Dakika Spor Haberleri Source: iasbh.tmgrup.com.tr

Bu sakatlıktan yeni çıkmış bir oyuncunun moralini ciddi derecede bozar.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu - Fenerbahce Nin Dimitrios Pelkas La Buldugu Gol Ofsayt Gerekcesiyle Iptal Edildi Iste Tartisilan Pozisyon Fotomac Source: iaftm.tmgrup.com.tr

Galatasaray'ın tek golünü mostafa mohamed atarken, fenerbahçe'nin ozan tufan ile bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu : Fenerbahce Nin Sayilmayan Golunde Ofsayt Karari Dogru Mu Ahmet Cakar Yorumladi Youtube Source: i.ytimg.com

Süper lig'de beklenen derbide galatasaray, deplasmanda fenerbahçe'yi mağlup etti.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu . Ahmet Cakar Fenerbahce Galatasaray Derbisini Degerlendirdi Iptal Edilen Gol Fotomac Source: iaftm.tmgrup.com.tr

Fernandao'nun golü ofsayt gerekçesiyle sayılmazken, galatasaray'ın maicon ile kullandığı serbest vuruş direkten döndü.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu . Fenerbahce Galatasaray Derbi Macinda Gol Neden Verilmedi Ofsayt Pozisyonunda Neler Oldu Youtube Source: i.ytimg.com

6 şubat cumartesi günü saat 19.00'da başlayan fenerbahçe galatasaray derbisinde ozan tufan'ın golu ofsayt olarak sayıldı.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu - Negredo Nun Pozisyonu Ofsayt Mi Besiktas Bjk Haberleri Spor Source: assets.dogannet.tv

Fenerbahçe'de şoke eden pelkas gerçeği.

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu - Fenerbahce Galatasaray 0 1 Mac Sonucu Ozet Fotomac Source: iaftm.tmgrup.com.tr

Galatasaray adası'yla ilgili davada flaş gelişme.

Posting Komentar untuk "Fenerbahçe Galatasaray Derbi Ofsayt Pozisyonu"